کتاب بخواهید تا به شما داده شود

کتاب بخواهید تا به شما داده شود

کتاب بخواهید تا به شما داده شود

درباره‌ی نویسندگان: استر و جری، نویسندگان کتاب بخواهید تا به شما داده شود در سال ۱۹۸۶ از تجارب شگفت‌انگیز خود برای همکارانشان روایت کردند. زمانی که دریافتند تجارب و توصیه‌های کاربردی‌شان برای خود و دیگران نتایج خوبی داشته است و به‌طور مکرر در رابطه با تجاربشان مورد سؤال قرار می‌گیرند؛ تصمیم گرفتند این تجارب را در اختیار همگان قرار دهند تا زندگی شادتری داشته باشند.

کتاب بخواهید تا به شما داده شود

نگاه کلی

«بخواهید تا به شما داده شود» یکی از قوی‌ترین کتاب‌هایی است که در حیطه‌ی تحقق رؤیاها نوشته‌شده است. تک‌تک جملات و پاراگراف‌های این کتاب به شما کمک می‌کند که حقیقت را کشف کنید. با خواندن این کتاب درک می‌کنیم تفاوتی ندارد در جاده‌ی موفقیت گام برمی‌داریم و یا در مسیر شکست هستیم؛ احساساتمان هستند که در این راه ما را هدایت می‌کنند.

این کتاب شامل تمرینات عملی و سرگرم‌کننده‌ای مثل «جعبه‌ی جادویی» یا «بازی رفاه» می‌باشد. اثر حاضر شما را دوباره جوان می‌کند، پس از خواندن آن می‌توانید تصورات خلاق داشته و هر چیزی را ممکن بپندارید. معنای مطالب حقیقی آن را تنها پس از خواندن می‌توان درک کرد. پیام این کتاب مشخص است و پس از خواندن آن به‌راحتی می‌توان بار مثبتی به زندگی افزود.

قدرت خوب بودن

در این فصل نویسندگان به شما کمک می‌کنند که خود و اطرافیان را بهتر بشناسید. نویسنده معتقد است: این شناخت عمیق در اثر تجارب زندگی به دست می‌آید. هرچند زندگی تنها در این شناخت خلاصه نمی‌شود بلکه رسالت اصلی آن رسیدن به شادی و خوشبختی است.

انسان چیزی را می‌شنود که دوست دارد بشنود

در کتاب بخواهید تا به شما داده شود نویسندگان مخاطبانی با سطوح مختلف دارند و مطالب بیان‌شده متناسب با سطوح هر یک از آن‌هاست. آن‌ها معتقد‌ند انسان فقط چیزی را می‌شنود که دوست دارد. به‌عنوان‌مثال، قطعاً تمامی خوانندگان، از مطالب بهره‌مند می‌شوند اما برداشت هیچ‌یک شبیه نیست. نویسندگان پیشنهاد می‌کنند اگر در ابتدا نتوانستیم به‌خوبی از مطالب کتاب بهره‌مند شویم، آن را چند مرتبه بخوانیم. این اثر می‌تواند وجوه مختلف زندگی را مانند روابط ما با خدا و … تحت تأثیر قرار دهد. پس از مطالعه‌ی آن به‌خوبی می‌فهمیم که هستیم و به دنبال چه چیزی می‌گردیم.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

به وعده‌مان نسبت به شما وفا می‌کنیم

در این فصل نویسنده چند سؤال کاربردی را مطرح می‌کند: آیا به‌درستی می‌دانید که چه می‌خواهید؟ آیا خالق تجربیاتتان هستید؟ از روند رسیدن به خواسته‌های خود لذت می‌برید؟ آیا در زندگی احساس امید و طراوت می‌کنید؟

اگر پاسختان به سؤالات فوق مثبت است، پس، از جمله معدود افرادی هستید که به‌درستی می‌دانید که چه چیزی از زندگی می‌خواهید؛ افرادی که به‌خوبی می‌دانند هدف از این زندگی و حیات جسمانی چیست.

اما اگر از آن دسته‌ای هستید که از زندگی و روابط خود احساس نارضایتی دارید، پس باید روش‌های لذت از زندگی را بیاموزید. در این فصل نویسنده مطالبی برای تقویت حافظه درون شما و موفقیت ضمیرتان بیان می‌کند. نویسنده می‌گوید هیچ بایدی در زندگی وجود ندارد جز اینکه باید از زندگی لذت برده و به اهدافتان برسید.

این خودتان هستید که واقعیتتان را می‌سازید

در این فصل از کتاب بخواهید تا به شما داده شود به این نکته تأکید می‌شود که زندگی ما انسان‌ها بر اساس آزادی بناشده است. نویسنده می‌گوید همگی ما با دانایی ذاتی در رابطه با آنچه هستیم، متولد می‌شویم. او می‌گوید این دانش ذاتی به‌قدری قوی است که تمامی ما می‌توانیم به سمت خلق خود واقعی‌مان تلاش کنیم، همگی ما زمانی که متولد می‌شویم این خودآگاهی را در زمینه‌ی شکل‌دهی خود واقعی داریم. هیچ‌کس به‌اندازه‌ی خودتان نمی‌تواند خود واقعی‌تان را نشان دهد.

چگونه ازاینجا به آنجا برسم

شاید تابه‌حال بارها این سؤالات را از دوستان و اطرافیانتان شنیده‌اید که می‌گویند: چرا مدت طولانی زمان می‌برد تا به اهدافمان برسیم.

پاسخ این سؤال از دیدگاه نویسنده این است: چراکه آرزوهای خود را آن‌طور که باید نمی‌خواهید و برایش ارزش قائل نیستید؛ شاید شما برای این هدف تأخیر داشته‌اید درحالی‌که شخص دیگری بهای رسیدن به آن را پرداخته است. دلیل نرسیدن به خواسته‌ها را می‌توان در پیروی از الگوهایی جستجو کرد که هیچ تناسبی با خود واقعی‌تان ندارد.

ارزش نهفته در احساساتتان

حواس پنج‌گانه، بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه، با یکدیگر متفاوت بوده و کارایی‌های مختلفی دارند. این تفاوت در کارایی حواس، اطلاعات متعددی را به ما می‌دهد. مثلاً زمانی که در حال نزدیک شدن به اجاق‌گاز هستید، حس بینایی یا شنوایی، داغ بودن اجاق را به اطلاع شما نمی‌رساند؛ بلکه در هنگام نزدیکی، حس لامسه شما را از این ماجرا مطلع می‌سازد.

تمامی ما انسان‌ها با حواس پنج‌گانه‌مان به این دنیا می‌آییم، از همان کودکی این حواس در خلق تجربیات ارزشمند به ما کمک می‌کنند. همان‌طور که از بدو تولد حواسمان ما را در تفسیر اتفاقات یاری می‌کند؛ احساساتمان نیز ابزاری برای تفسیر، خلق و فهم این جهان است.

احساسات، شاخص درک و راهنمای انسان‌ها برای رسیدن به منبع انرژی هستند. ما انسان‌ها باید مسیر احساسات خود را دنبال کرده تا به مسیر اصلی برسیم.

امیدوارم خلاصه کتاب بخواهید تا به شما داده شود خوشتون اومده باشه و کتاب اصلی رو تهیه کنید.

از کتاب های ما دیدن کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *